Jaarlijks verlof

Ons kantoor is gesloten van 20 juli tot 26 juli wegens jaarlijks verlof. Stuur gerust een e-mail naar info@century21confident.be. Wij behandelen deze vanaf maandag 27 juli.

Een pand verkopen of verhuren?

Century 21 Confident, uw makelaar in het hart van Leuven

BEN-appartementen op toplocatie

In de Leeuwerikenstraat dichtbij het openbaar vervoer en de Naamsesteenweg geeft het nieuwbouwproject Larko de buurt een nieuwe, frisse aanblik. Het gebouw met hedendaagse bouwstijl en moderne materialen oogt licht en harmonieus. Het groene en energiezuinige woonproject telt 8 BEN-appartementen (bijna-energieneutraal) waarvan er nog 5 appartementen met 2 of 3 slaapkamers beschikbaar zijn. Op het gelijkvloers vind je 3 appartementen met privaat tuintje. De appartementen op het eerste verdiep bieden u langs de achterzijde een riant terras met perfecte oriëntatie. De meeste woonunits hebben een doorzon-leefruimte en kennen een eigen indeling. Ondergronds zijn de technische ruimtes, private kelders, fietsenstalling en autostaanplaatsen gelegen. Met haar ideale ligging vlakbij het station woon je centraal met alle faciliteiten van winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Een mooie wandeling maken in één van de nabije parken, rondsnuisteren op de zondagse markt of een fietstocht naar centrum Leuven? Het kan allemaal. De bruisende stad ligt aan je voeten, maar thuiskomen doe je in een oase van rust. Aanwezigheid van zonnepanelen. Mogelijke korting van 50 of 100% op de onroerende voorheffing (BEN). Mogelijkheid tot aankoop van een autostaanplaats of garagebox. Wenst u meer informatie over Residentie Larko of wenst u een bezoek ter plaatse? 016/ 22 82 22 of info@century21confident.be

 

NIET GEVONDEN WAT U ZOCHT?

Wat u hier ziet is niet alles.
Wij hebben vaak nog tal van panden die nog niet gepubliceerd werden of nog even in wacht staan.

Bovendien kunnen we rekenen op een uitgebreid netwerk in en buiten Leuven. Contacteer ons dus zeker met uw specifieke vraag, we kunnen u ongetwijfeld verder helpen.