Onze werkwijze
 Home    Onze werkwijze

Bij Century 21 Confident beseffen we dat uw huis, appartement of opbrengsteigendom verkopen of verhuren een belangrijke, en meestal emotionele, stap in uw leven is.  Met professionele en persoonlijke begeleiding wordt dit ook een stap waar u met plezier op terugblikt. De rode draad in onze werking is een open dialoog, begeleiding op maat en een succesvolle aanpak.

1. Kennismaking

 

Een kennismaking is van essentieel belang: het is altijd leuk om op een team te kunnen vertrouwen waar u zich goed bij voelt. Ofwel komen wij tot bij u, ofwel nodigen wij u uit in ons kantoor met een lekkere kop koffie om uw verkoop- of verhuurplannen te bespreken.

2. Waardebepaling

 

Dit doen wij op basis van verschillende schattingsmethoden, met een grondig plaatsbezoek en een vergelijkende marktstudie. Ons verslag biedt u alle inzichten in de verschillende facetten die de waarde van uw huis bepalen. Nadien nodigen we u graag opnieuw uit om dit samen door te nemen en het verdere verloop te bespreken.

3. Voorbereiding & publicatie

 

Met foto’s die doen dromen en een advertentietekst die uw pand in de verf zet, verkopen of verhuren we uw pand in een mum van tijd. Wij vragen alle vereiste documenten op die nodig zijn. De promotie gebeurt zowel aan het pand zelf door een opvallend en professioneel bord, in de etalage van ons kantoor, op onze website*, tal van andere platformen en via onze sociale mediakanalen.

4. Rondleidingen

 

Wij begeleiden de geïnteresseerde personen steeds tijdens een bezoek aan het pand waarbij wij alle belangrijke informatie vertellen en eventuele vragen zo goed mogelijk beantwoorden. Ook volgen wij deze bezoeken steeds op met een telefonisch gesprek of per e-mail.

5. Bod & overeenkomst

 

Eens een geïnteresseerde kandidaat-koper een bod uitbrengt op uw pand, spreken we af om dit bod met u te doorlopen. Zo blijven we in dialoog met zowel u als de kandidaat-koper tot we een overeenkomst hebben die beide partijen tevredenstelt. Onder toezicht van uw notaris naar keuze stellen we de overeenkomst op en nodigen we beide partijen op kantoor uit.

6. Navolging

 

Uiteraard blijven wij ook graag na het tekenen van het compromis in contact! Ook bij ondertekening van akte, zijn we met plezier aanwezig indien u dit wenst. Heeft u daarna nog vragen of had u ons graag nog eens gesproken? Onze deur staat steeds open!